Trygghet på hytta med Abra

Hvorfor velge Abra på hytta?

Abra er et system som transformerer hytta til det ideelle stedet når det gjelder energistyring, sikkerhet og bærekraft. For å oppnå dette har vi integrert alt i ett enkelt økosystem. Få vannsikring, brannvarsling, data om strømforbruk, smarte dørlåser, energistyring og inneklimakontroll med ventilasjon og varmestyring samlet. 

Vi tror at teknologi er på sitt beste når du ikke merker at den er der. Vi håndterer den komplekse teknologien for deg, slik at din rolle som bruker blir enkel og nærmest magisk. Abra økosystemet er spesielt designet for å utnytte den nyeste AI-teknologien (kunstig intelligens) for å gjøre hverdagen din så enkel som mulig på en trygg, sikker og svært brukervennlig måte. 

Les mer om Abra økosystem her. 

Automatisk
vannsikring

Sikre hytta mot vannlekkasjer og få varsling til deg og nødkontakter om uhellet skulle være ute. Senk egenandel eller få rabatt på forsikringen.

Smart
brannvarsling

Sikre hytta mot brann og få varsling til nødkontakter om uhellet skulle være ute. Om du ønsker kan brannvarslingen sendes til 24/7 alarmstasjon.

Smart
adgangskontroll

Slipp tull og tøys med nøkler, eller stress med adgang til gjester, håndtverker og lignende. I Abra appen kan du administrere hyttas smartlås enkelt.

Temperatur og
energistyring

En av dine største utgifter på strømregningen er varme- og elbillading. Abra lar deg styre hele ditt elektriske anlegg samlet og smart med AI.

Full kontroll i
én app​

I Abra ligger alle dine enheter i en og samme app. Men mest av alt forsøker AbraCloud med AI å hjelpe deg i bakgrunnen slik at du kan tenke på annet.

Enkel styring og overvåkning av hytta

Med Abra installert på hytta, kan du enkelt styre og overvåke hjemmefra, på ferie eller andre steder. Med Abralife appen har du alle dine enheter i en og samme app. 

Dersom en uønsket situasjon oppstår, som brannvarsling eller vannlekasje, blir du raskt varslet rett på telefonen, både på app og SMS. I appen kan du legge til flere nødkontakter som også vil bli varslet dersom du er utilgjengelig. 

Les mer om Abra appen her.

Full oversikt av strømforbruk, temperatur og inneklima på hytta

I en tid med høye strømpriser er det viktig å ha kontroll over energiforbruket. Siden man ikke alltid er til stede på hytta, tilbyr Abra en praktisk løsning gjennom appen, slik at du kan styre og overvåke hytta selv på avstand. 

Dette er spesielt nyttig på kalde dager, da du kan forvarme hytta før ankomst. Abra gir deg dermed både komfort og trygghet, samtidig som du beholder kontrollen over hyttas energiforbruk.

Ekstra sikkerhet med frostsikring

Med skiftende temperatur og værforhold kan hytta bli utsatt for frost- og vannskader. Waterguard+ inneholder sensorer som overvåker temperaturen og stenger vanntilførselen automatisk ved risiko for frost. Abralife-appen gir deg ekstra kontroll, slik at du kan overvåke frostsikringen og styre temperaturen selv når du ønsker vannet skal stenges.

Les mer om frostsikring her.

Forsikringsrabatt

Flere forsikringsselskaper har forsikringsrabatt når du har installert vannstopper på hytta. Les mer om forsikring og Abra her.

Gjør hytta ditt klar for fremtiden

Sikkerhet

Abra beskytter boliger, hjem og hytter ved å tilby lekkasje- og brannsikring, aktivitetsovervåkning og smartlåsfunksjonalitet på én plattform. Dette oppnås gjennom integrasjon av ulike smartenheter og sensorer i ett enkelt økosystem. I Abralife-appen kan du legge til nødkontakter, og du har også muligheten til å koble brannvarsling fra hjemmets smarte røykvarslere til en FG-godkjent 24/7 alarmsentral.

 Energi

Abra er tilkoblet Elhub og Nordpool, noe som gir hver enkelt bolig, hytte eller leilighet muligheten til å se historisk strømforbruk og fremtidige strømpriser, uavhengig av strømleverandør. Abra benytter denne informasjonen for å optimalisere strømforbruket i boligen eller hytta basert på strømpriser og individuelle forbruksmønstre, som systemet lærer seg å gjenkjenne for hver enkelt eiendom.

Elbillading

Abra har et integrert ladeoperativsystem som er kompatibelt med den gjeldende OCPP-standarden, noe som sikrer støtte for alle ladere på markedet som er bygget og sertifisert i henhold til denne standarden. For flerboliger kan Abra håndtere kostnadsfordeling av fellesutgifter, betalingsløsninger og optimalisering av lading. I private boliger kan du enkelt og smart styre ladingen med Abra.

Komfort

Abra styrer din bolig, hytte eller leilighet ved hjelp av intelligente rutiner. Ved å benytte AI-teknologi blir Abra kjent med din bolig og kan foreslå smarte rutiner tilpasset deg. Du kan angi din egen kalender for når du sover, er borte, er hjemme eller på ferie, slik at Abra kan forenkle hverdagen din, spare energi og forbedre komforten i forhold til inneklima og sikkerhet.

Abra er en ny standard

Fra 2023 installeres Abra med Linkbox+ i mer enn 60.000 boliger hvert år - sjekk om ditt hjem har Abra!

Last ned Abralife appen, begynn med strømoversikt i appen eller sett opp din Linkbox+