Med AbraSafe får du vann, brann, og trygghet ett sted

Hvorfor velge løsninger som tar vare på deg, dine og ditt fra Abra?

Abra er markedets mest fleksible infrastruktur for sikkerhet, trygghet og smartfunksjoner for boliger, hytter, borettslag og sameier. Alt på en og samme plattform. Abra er et smarthjem system med støtte for lekkasjesikring, brannalarmsystemer, smarte dørlåser, varme- og energistyring og lysstyring mm. Abralife er markedets eneste uavhengige strømapp, alt samlet i ett økosystem med portal for styret og app til dine beboere.

Automatisk vannsikring

Sikre bygget mot vannlekkasjer og få varsling til deg selv og nødkontakter om uhellet skulle være ute. Senk egenandel eller få rabatt på forsikringen.

Smart
brannvarsling

Sikre boligen eller bygget mot brann og få varsling til beboere og nødkontakter om uhellet skulle være ute. Få varsling til FG-gokjent 24/7 alarmstasjon.

Smart dørlås
adgangskontroll

Styr smarte dørlåser, fellesdører og garasjeporter. Øk sikkerheten og forenkle hverdagen hjemme på hytta, i leiligheten eller i borettslaget/sameiet.

Aktivitets-monitorering​

For å få oversikt trenger dere i styret et enkelt og oversiktlig sted. Her kan dere se status på systemer, administrere brukere, nødkontakter og motta alarmer.

Våre sikkerhetsløsninger

 Vannlekkasjesikring

I 30 år har vi gjennom vannstopperen Waterguard sikret norske hjem mot vannskader. Når vi nå har integrert Waterguard i Abra får du varsling på mobil samtidig som hjemmets vanntilgang stoppes. Har du Abra gjennom borettslaget, sendes varselet videre, slik at lekkasjen enkelt kan spores opp og andre boenheter sikres.

Smart røykvarsling

Du kan enkelt integrere smarte røykvarslere i Abra. Da vil ulike enheter varsle hverandre ved utvikling av røyk eller brann og sende signalet videre til nødkontakter eller tilknyttet alarmsentral. Har du Abra gjennom borettslaget vil varslet også sendes videre til en felles varslingsportal.

 Dørlås og trygghet

Med Abra er det enkelt å styre tilganger til boligen, hytta, borettslag eller sameier i én og samme plattform. Åpne og låse ytterdøren fra mobilen, tidsstyr tilganger til gjestebrukere som håndtverkere, vaskehjelp eller andre som skal på besøk. Eller åpne døren for hjemmelevering når den kommer, rett fra mobilen.

Få FG-godkjent alarmstasjon med smarte røykvarslere koblet opp av Abra

Med en trådløs brannvarslingstjeneste som fungerer uavhengig av strøm, internett eller kabler, øker sikkerheten og brannrisiko for deg som bruker både dag og natt. 

Les mer om alarmstasjon fra Safe4


  • Pålitelig Brannvarsling: Med Safe4s 24/7 alarmstasjon, har du et dedikert team i ryggen som alltid klar til å reagere for deg som Abra kunde. Målet med denne tjenesten er ikke bare å varsle deg, men å skape trygghet og øke sikkerheten ved å raskt identifisere og håndtere brannalarmer.
  • Umiddelbar Respons: Ved en brannalarm mottar du som boligeier øyeblikkelige varsler via SMS push varsel via Abralife appen. Safe4 tar personlig kontakt for å bekrefte situasjonen, slik at du vet at noen alltid er der for å hjelpe ved en potensiell brann.
  • Kontinuerlig Kommunikasjon: Om du ikke kan nås, vil Safe4 å kontakte andre de andre alarmstasjonkontaktene dine. Dette sikrer at ingen brannvarsler går ubemerket.
  • Effektiv Intervensjon: Hvis ingen svarer, kontakter Safe4 raskt brannvesenet med alle nødvendige detaljer for en umiddelbar respons. De sørger for at brannvesenet er på plass så raskt som mulig i en nødsituasjon.


Nøkkelfunksjoner med AbraSafe

Vannlekkasjesikring og fuktkontroll

Nye Waterguard+ med Abra gir varsling til mobilen ved vannlekkasje samtidig som vannlekkasjen stoppes.

- Varsling til mobil og sms for eier og nødkontakter.
- Varsling i felles kollektiv borettslagsportal.
- Fjernstyring av vann og borte/feriemodus.

Røykvarsling og brannsikring

Full beskyttelse med varsler på din telefon når du ikke er hjemme og overføring til 24/7 FG-godkjent alarmstasjon.

- Koble opp smartrøykvarsler til Linkbox+.
- For eneboliger og rekkehus gir dette ekstra trygghet utover ordinære røykvarslere.
- Røykvarslere er mesh-koblet slik at de varsler hverandre ved deteksjon av røyk/brann.
- Varsling til nødkontakter eller utvide med varsling til alarmsentral.
- I borettslag bygget før TEK10 gir Abra mulighet for kollektivt anlegg for varsling mellom leiligheter, til nødkontakter og alarmstasjon, samt at systemet kan kobles opp mot EN54 sentralt brannalarmanlegg for overvåkning og overføring til alarmstasjon.

Smarte dørlåser og tilgangsstyring

Koble til smart dørlås på Abra for en enklere hverdag

- Abra støtter integrasjon med smarte dørlåser med enkel oppkobling til Linkbox+ via Zigbee.
- Alle i hjemmet kan ha profiler for ulik adgangskontroll.
- Abra støtter Danalock og EasyAccess smartlås som kan installeres eller etterinstalleres på de aller fleste ytterdører.
- Fra 2023 vil Abra få utvidet støtte for flere ulike smartlåser og adgangskontroll på fellesdører for borettslag og sameier.


Få ekstra forsikringsrabatt ved installering av Abra.

Ja, det er helt riktig. I mange tilfeller vil du kunne få rabatt på dine husforsikringer med Abra installert.

Abra med vannsikring fra Waterguard kvalifiserer til rabatt hos de aller fleste forsikringsselskaper.

Les mer om vårt samarbeid med forsikringsselskaper

AbraSafe

Ett økosystem

Integrert

Kundestøtte