Leilighet

Hvorfor velge Abra i leilighet?

Abra er et system som transformerer leiligheten din til det ideelle stedet når det gjelder energistyring, sikkerhet og bærekraft. For å oppnå dette har vi integrert alt i ett enkelt økosystem. Få vannsikring, brannvarsling, data om strømforbruk, smarte dørlåser, energistyring og inneklimakontroll med ventilasjon og varmestyring samlet. 

Vi tror at teknologi er på sitt beste når du ikke merker at den er der. Vi håndterer den komplekse teknologien for deg, slik at din rolle som bruker blir enkel og nærmest magisk. Abra økosystemet er spesielt designet for å utnytte den nyeste AI-teknologien (kunstig intelligens) for å gjøre hverdagen din så enkel som mulig på en trygg, sikker og svært brukervennlig måte. 

Les mer om Abra økosystem her. 

Automatisk
vannsikring

Sikre boligen mot vannlekkasjer og få varsling til deg og nødkontakter om uhellet skulle være ute. Senk egenandel eller få rabatt på forsikringen.

Smart
brannvarsling

Sikre boligen mot brann og få varsling til nødkontakter om uhellet skulle være ute. Om du ønsker kan brannvarslingen sendes til 24/7 alarmstasjon.

Smart
adgangskontroll

Slipp tull og tøys med nøkler, eller stress med adgang til vaskehjelp, håndtverker og lignende. På Abra kan du administrere hjemmets smartlås enkelt.

Temperatur og
energistyring

En av dine største utgifter på strømregningen er varme- og elbillading. Abra lar deg styre hele ditt elektriske anlegg samlet og smart med AI.

Full kontroll i
én app​

I Abra ligger alle dine enheter i en og samme app. Men mest av alt forsøker AbraCloud med AI å hjelpe deg i bakgrunnen slik at du kan tenke på annet.

Trådløs sikring av hjemmet

Med Abra installert, kan du enkelt styre og overvåke hjemmet ditt, enten du er på ferie eller hos naboen. Med Abralife appen har du alle dine enheter i en og samme app. 

Dersom en uønsket situasjon oppstår, som brannvarsling eller vannlekasje, blir du raskt varslet rett på telefonen, både på app og SMS. I appen kan du legge til flere nødkontakter som også vil bli varslet dersom du er utilgjengelig. .

Les mer om Abra appen her.

Full oversikt av strømforbruk, temperatur og inneklima

Basert på dine vaner (og uvaner) kan Abra fjerne strømmen du ikke trenger, og flytte mest mulig av forbruket til når strømmen er billigst.

Ved skiftende temperatur og værforhold øker også risikoen for frost- og vannskader. Abralife-appen gir deg ekstra kontroll, slik at du kan overvåke frostsikringen og styre temperaturen selv når du ønsker vannet skal stenges.

Abra i borettslag eller sameie

Sjekk om ditt borettslag eller sameie har Abra avtale! Hvis ikke, kan du fint installere dette selv i din egen leilighet. 

Les mer om Abra for borettslag og sameier her

Forsikringsrabatt

Flere forsikringsselskaper har forsikringsrabatt når du har vannstopper i leiligheten. Les mer om forsikring og Abra her.

Gjør hjemmet ditt klart for fremtiden

Sikkerhet

Abra beskytter boliger, hjem og hytter ved å tilby lekkasje- og brannsikring, aktivitetsovervåkning og smartlåsfunksjonalitet på én plattform. Dette oppnås gjennom integrasjon av ulike smartenheter og sensorer i ett enkelt økosystem. I Abralife-appen kan du legge til nødkontakter, og du har også muligheten til å koble brannvarsling fra hjemmets smarte røykvarslere til en FG-godkjent 24/7 alarmsentral.

 Energi

Abra er tilkoblet Elhub og Nordpool, noe som gir hver enkelt bolig, hytte eller leilighet muligheten til å se historisk strømforbruk og fremtidige strømpriser, uavhengig av strømleverandør. Abra benytter denne informasjonen for å optimalisere strømforbruket i boligen eller hytta basert på strømpriser og individuelle forbruksmønstre, som systemet lærer seg å gjenkjenne for hver enkelt eiendom.

Elbillading

Abra har et integrert ladeoperativsystem som er kompatibelt med den gjeldende OCPP-standarden, noe som sikrer støtte for alle ladere på markedet som er bygget og sertifisert i henhold til denne standarden. For flerboliger kan Abra håndtere kostnadsfordeling av fellesutgifter, betalingsløsninger og optimalisering av lading. I private boliger kan du enkelt og smart styre ladingen med Abra.

Komfort

Abra styrer din bolig, hytte eller leilighet ved hjelp av intelligente rutiner. Ved å benytte AI-teknologi blir Abra kjent med din bolig og kan foreslå smarte rutiner tilpasset deg. Du kan angi din egen kalender for når du sover, er borte, er hjemme eller på ferie, slik at Abra kan forenkle hverdagen din, spare energi og forbedre komforten i forhold til inneklima og sikkerhet.

Abra er en ny standard

Fra 2023 installeres Abra med Linkbox+ i mer enn 60.000 boliger hvert år - sjekk om ditt hjem har Abra!

Last ned AbraLife app, begynn med strømoversikt i appen eller sett opp din Linkbox+