Med AbraCharge får du lading helintegrert i din bolig

Velg ladeløsninger fra Abra

Med Abra får du helintegrert lading i din bolig, hytte eller borettslag. Abra gir deg frihet til å integrere ladere fra forskjellige produsenter på én plattform, i stedet for å være låst til én spesifikk leverandør. AbraCharge passer for eneboliger, hytter, borettslag og sameier. Du kan enten bruke ladeløsningen i AbraCharge-appen og portalen med de fleste ladermerker, eller få en lader levert av oss.

Smart lading og
lastbalansering

AbraCharge bidrar til at lastbalanseringen på hver lokasjon er kontrollert til en hver tid, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å overbelaste strømnettet.

Sertifiserte ladere i AbraCharge

Open Charge Point Protocol (OCPP) er den ledende industri- standarden over hele verden i dag og sikrer deg én løsning på tvers av mange lademerker.

Portal for
styret

Administrer ladingen i borettslaget og sameiet samme sted som vann, brann- og adgangssystem styres. Ett sted for betaling, fakturering og fordeling.

App for boboere og boligeiere

I AbraCharge appen kan beboere og brukere i borettslag og sameier starte og stoppe lading, betale og ha oversikt. For din hjemmelader kan du styre lading direkte i AbraLife appen.

Våre ladeløsninger

Hjemme og hytta

Abra tilbyr en integrert ladeløsning i appen for både boliger og hytter, og lar deg styre elbillading fra én mobilapp for begge steder. Planlegg smarte rutiner for å lade når strømprisene er lavest. Abra lærer dine vaner og behov. For eksempel når du skal på hytta og trenger ekstra batterikapasitet, sørger systemet for at bilen er ladet og klar for turen.

Borettslag og sameie

Med Abra får du en praktisk og brukervennlig ladeløsning for borettslag og sameier. I AbraCharge portalen får styret tilgang til en administrasjonsportal der de enkelt kan styre priser og brukere for ladesystemet. Beboere kan benytte AbraCharge-appen for å lade sine elbiler og enkelt betale for forbruket. Dette gir en effektiv og smidig ladeopplevelse for både beboere og styret.

 Ladeboks

Abra ladebokser er produsert av EO Charging, som er sømløst integrert i Abralife-appen for hjemmelading og AbraCharge-løsningen for borettslag og sameier. Disse laderne gir en effektiv og brukervennlig ladeopplevelse, og lar deg enkelt kontrollere og overvåke ladingen via appen. Med Abra-ladebokser får du en pålitelig og moderne løsning som møter både dine og ditt borettslags ladebehov.

Nøkkelfunksjoner i AbraCharge

Drift og administrasjon av ladeinfrastrukturen

Administrer ladestasjonene dine enkelt, og tilpasse ladestasjonsfunksjonene eksternt.

 • Sett tilgangs- og synlighetsregler (privat /offentlig), overvåk og administrer status på anlegget.
 • Administrer brukerkontoer, definer tilgangsregler og bruksvilkår for forskjellige brukergrupper.
 • Omfattende APIer og integrasjonsmuligheter, som dekker roaming med andre ladenettverk.
 • Maskinvarefleksibilitet gjennom Open Charge Point Protocol (OCPP) og ledende industristandarder.

Betaling og fakturering for borettslag og sameier, eller flerbrukerlokasjoner

Betalinger og fakturering utføres enkelt:

 • Du kan angi dine egne, detaljerte prisplaner og tilpasse faktureringsinnstillingene. Fleksible tariffer - per kWt, per minutt osv.
 • Fakturering av ladeøkter og kvitteringer genereres automatisk.
 • Integrasjon med betalingsportaler, med forskjellige betalingsalternativer - kredittkort, PayPal, SMS, etc.
 • Full støtte for månedlig avregning av belastning av inntekter til lokasjonseieren.
 • Rapportering og sanntids-dashbord.
 • Støtte for flere valutaer.

Energistyring ved bruk av smart teknologi, alt knyttet sammen i AbraEcosystem

Vårt energiadministrasjonsverktøy bidrar til at lastbalanseringen på hver lokasjon er kontrollert til en hver tid, slik at du aldri trenger å bekymre deg for overbelaste strømnettet:

 • Statisk lastbalansering: Angi maksimal effekt som forhindrer at sikring går i stykker på grunn av for høy effekt.
 • Dynamisk lastbalansering: Dynamisk energifordeling til og fra nettet, sikring av kapasitet mellom ladere, køsystemer og periodisk innstilte strømreduksjoner.
 • Sanntidsovervåking av strømbehov og visuell visning av energibruk.
 • Effekttoppkontroll: Effekttoppredusering og optimalisering, muliggjør automatisk justering av tilgjengelig kraft.
 • Vehicle-to-Grid (V2G) og Vehicle-to-Everything (V2X) teknologistøtte.

AbraCharge app for brukere og beboere i borettslag og sameier

Å gjøre lading enkelt gjør at alle får en bedre hverdag. Via AbraCharge appen er det enkelt å bruke ladestasjoner, utføre betalinger og motta kundesupport eksternt. AbraCharge app benyttes for lading i borettslag og sameier. For privatbolig og hytte benyttes AbraLife appen. I løpet av 2024 vil AbraCharge appen være helintegrert i AbraLife appen slik at du kan bruke én app til all lading, uansett hvem og hvor du er:

 • Sanntids tilgjengelighet av ladestasjoner i nærheten.
 • Start og stopp lading som du ønsker.
 • Merket kundekommunikasjon på kvitteringer, support-tickets og mer.
 • Betal med ulike betalingsmåter.
 • Omfattende funksjoner for sluttbrukeradministrasjon.
 • Detaljert informasjon fra faktura og transaksjoner.
 • Tilgjengelig i App Store og Google Play.
 • Støtte for QR-koder.

AbraCharge er integrert med flere ladeboksmerker

Vi tilbyr fullstendig administrasjon av ladeinfrastruktur, med mobil- og webapp for sluttbrukere, og smarte energistyringsfunksjoner for å hjelpe deg med en enkel ladeløsning. AbraCharge ladeplattform er fullt OCCP sertifisert av Open Charge Alliance (OCA), et av bransjens viktigste kvalitetsstempler for å velge rett programvare til ditt ladeanlegg.


Les mer om ladeløsning integrert i AbraCharge

Ladeløsning i portal

Med AbraCharge protal får styret i borettslag mange fordeler og kan adminstrere drift av ladeinfrastrukturen, betaling og fakturering, samt sørge for riktig lastbalansering og energistyring. 

Èn løsning for hele borettslaget eller sameiet.

Kjøp lader fra Abra

AbraCharge leveres både som ladeplattform med webapp, i mobilapp, samt med fysisk lader. Våre ladebokser er utviklet etter de strengeste lovkrav og produsert i Europa i samarbeid med EO Charging i England. 

AbraCharge - powered by EO Charging.

Styr lading hjemme

Med AbraLife appen kan du styre lading i samme app som du har oversikt over strømforbruk, strømpris, vann, brann, og adgangssystem for din bolig eller hytte. For lading i borettslag og sameier benytter du AbraCharge appen.
*AbraCharge appen vil bli integrert i AbraLife appen ila første halvår 2024.

AbraCharge

Ett ladesystem

Instllasjon

Kundestøtte