Elektriker

Abra for deg som elektriker

Abra er et helhetlig og enkelt styringssystem for bolig, hytte og leilighet, satt sammen slik at det er enkelt å bruke og installere, både for deg som installatør og privatpersoner. Det innovative økosystemet tilbyr en sømløs integrasjon av en rekke funksjoner for økt sikkerhet og komfort i hjemmet, blant annet vannsikring, brannsikring med smarte røykvarslere, energistyring, termostatstyring og elbillading. 

Bygg videre på infrastrukturen som allerede skal integreres i dine prosjekter, og tilby kundene dine en mer kostnadseffektiv og praktisk løsning.

Les mer om Abra økosystem her.

Bli en Abra-elektriker

Ønsker du eller ditt firma og bli partner, sertifisert Abra-installatør eller få kunnskap om installasjon? 

Fyll ut skjema under og vi tar kontakt med dere. 

Takk for din interesse

 Vi tar kontakt med deg

 

Abra Katalogen 2024

Last ned den nye produkt- og tjenestekatalogen til Abra

Last ned

Sammen redder vi strømnettet

Det er for lite plass i strømnettet til å gi alle strøm samtidig. Vi er nødt til å fordele

forbruket vårt jevnere over hele døgnet.


Med energisparemodul fra Abra integrert med Volue Spark åpnes nye muligheter for strømsparing som først nå blir tilgjengelige med ny regulering av nettleietariffer!


Les om Volue Spark og Abra

Motta installasjonsoppdrag rett i Appen

Fra September 2024 vil du som elektriker motta henvendelser direkte i Abralife-appen om installasjonsoppdrag i ditt nærområde.

Kunden bestiller tjenester som krever installasjon på nett eller via forhandler, og du som Abra-installatør vil få oppdragene i ditt område.

Les mer om løsning for installasjonsbooking

Linkbox+

Kjernen i systemet, smarthus-huben Linkbox+, fungerer som en bro mellom ulike enheter og funksjoner. Den styrer vannsikringssystemet, kommuniserer med smarte IoT-enheter som røykvarslere og termostater, og kan kobles til industrielle systemer innen VVS og elektro.

Som installatør gir dette deg en unik mulighet til å tilby løsninger og tjenester til dine kunder til en brøkdel av prisen sammenlignet med andre smarthjem-løsninger.

Finn mer informasjon om Linkbox+

App for installatør og bruker

Abralife-appen lar deg kontrollere Waterguard+ systemet hvor som helst. Motta varsler direkte på mobilen, definer nødkontakter og styr vanntilførselen med ett tastetrykk. Opprett smarte rutiner for åpning og lukking av vann tilpasset kalender eller moduser som ferie og natt. Appen muliggjør oppsett og fjernhjelp for installatør.

Les mer om abralife appen her