Proff planlegging

Få en helhetlig løsning for smart infratruktur i dine prosjekter, alt på én plattform. 

Abra for deg som er profesjonell utbygger eller installatør

I over 30 år har vi beskyttet hjem og bygninger mot vannlekkasjer, og nå erstatter vi infrastrukturen i Waterguard med kjernen i et smartsystem, Linkbox+.  Dette betyr at omtrent 2/3 av alle nye boliger vil få dette systemet installert og klargjort for bruk. 

Som utbygger eller installatør gir dette deg en unik mulighet til å tilby løsninger og tjenester til dine kunder til en brøkdel av prisen sammenlignet med andre smarthjem-løsninger. Bygg videre på infrastrukturen som allerede skal integreres i dine prosjekter, og tilby kundene dine en mer kostnadseffektiv og praktisk løsning. Vi hjelper deg med planleggingen. 

Les mer om Abra økosystemet

Våre løsninger for dine prosjekter

Sikkerhet

Abra beskytter boliger, hjem og hytter ved å tilby lekkasje- og brannsikring, aktivitetsovervåkning og smartlåsfunksjonalitet på én plattform. Dette oppnås gjennom integrasjon av ulike smartenheter og sensorer i ett enkelt økosystem. I Abralife-appen kan du legge til nødkontakter, og du har også muligheten til å koble brannvarsling fra hjemmets smarte røykvarslere til en FG-godkjent 24/7 alarmsentral.

 Energi

Abra er tilkoblet Elhub og Nordpool, noe som gir hver enkelt bolig, hytte eller leilighet muligheten til å se historisk strømforbruk og fremtidige strømpriser, uavhengig av strømleverandør. Abra benytter denne informasjonen for å optimalisere strømforbruket i boligen eller hytta basert på strømpriser og individuelle forbruksmønstre, som systemet lærer seg å gjenkjenne for hver enkelt eiendom.

Elbillading

Abra har et integrert ladeoperativsystem som er kompatibelt med den gjeldende OCPP-standarden, noe som sikrer støtte for alle ladere på markedet som er bygget og sertifisert i henhold til denne standarden. For flerboliger kan Abra håndtere kostnadsfordeling av fellesutgifter, betalingsløsninger og optimalisering av lading. I private boliger kan du enkelt og smart styre ladingen med Abra.

Komfort

Abra styrer din bolig, hytte eller leilighet ved hjelp av intelligente rutiner. Ved å benytte AI-teknologi blir Abra kjent med din bolig og kan foreslå smarte rutiner tilpasset deg. Du kan angi din egen kalender for når du sover, er borte, er hjemme eller på ferie, slik at Abra kan forenkle hverdagen din, spare energi og forbedre komforten i forhold til inneklima og sikkerhet.

Prosjekter med Waterguard+

Klargjør for smart teknologi med Waterguard+ uten ekstra kostnad

Tilrettelegg for en fremtidsrettet og digital infrastruktur ferdig integrert

Vi bistår med dokumentasjon for prosjekterende

Skaler prosjekt og tilvalg

Oppsalgsmuligheter i tilvalgsprosessen for elektriker og rørlegger med tredjeparts-produkter. 

Normal verdikjede gjennom UE

Vi bistår med oversikt over kompatible systemer, support, brosjyrer og tilvalgsmateriell

Utførelse som du er kjent med

Waterguard bestilles og installeres via rørlegger som i dag

Enkel og effektiv installasjon

Utvid installasjon mot andre komponenter etter ønske

Vår support er åpen for spørsmål underveis

Overlevering med support

Vi overtar ansvaret for kunden, utbygger og installatør slipper ettermarked

Borettslaget overtar Abralife portal

Beboere kan legge til smarte komponenter i Abralife appen

Er du interessert i Abra i ditt prosjekt?

Fyll ut og send inn skjema så kontakter vi deg.

Takk for din henvendelse

 Vi vil ta kontakt med deg!

Abra Katalogen 2024

Last ned den nye produkt- og tjenestekatalogen til Abra

Last ned


Kvalitet, sertifisering og BREEAM

Fell Tech har solid erfaring innen utvikling av elektronikk og programvare. Som ISO 9001-sertifisert selskap utvikler vi produkter i samsvar med den anerkjente Automotive-kvalitetsstandarden APQP.  

Waterguard+ tilfredsstiller kravene til BREEAM poeng iht. BREEAM-NOR og BREEAM In-use i delkapittel WAT, leveres med EPD og er kortreist produsert i Norge og Sverige.

Les mer om kvalitet her