Rørlegger

Abra for deg som rørlegger

Nå erstatter vi infrastrukturen i Waterguard med kjernen i en smart infrastruktur for alle boliger, Linkbox+. Dette betyr at omtrent 2/3 av alle nye boliger vil få dette systemet installert og klargjort for bruk fra høsten 2023. Som installatør gir dette deg en unik mulighet til å tilby løsninger og tjenester til dine kunder til en brøkdel av prisen sammenlignet med andre smarthjem-løsninger.

Bygg videre på infrastrukturen som allerede skal integreres i dine prosjekter, og tilby kundene dine en mer kostnadseffektiv og praktisk løsning.

Originalen ble akkurat smartere

Last ned den nye produktkatalogen til Waterguard+

Last ned

Planlegg løsning

I 30 år har vannstopperen Waterguard sikret norske hjem mot vannskader. Nå har vi integrert Waterguard i Abra, dermed får du varsel på mobil samtidig som hjemmets vanntilgang stoppes. 

Waterguard støtter bærekraftskrav og sikrer Breeam-klassifisering for bygningssertifisering. Ved uforutsette hendelser aktiveres systemet, og du varsles umiddelbart, slik at du kan føle deg trygg, uavhengig av hvor du er.

Les om planlegging for rørlegger her

App til installatør og bruker

Abralife-appen lar deg kontrollere Waterguard+ systemet hvor som helst. Motta varsler direkte på mobilen, definer nødkontakter og styr vanntilførselen med ett tastetrykk. Opprett smarte rutiner for åpning og lukking av vann tilpasset kalender eller moduser som ferie og natt. Appen muliggjør oppsett og fjernhjelp for installatør.

Les mer om Abralife appen her

Partner, webinar og e-læring

Ønsker du eller ditt firma og bli partner, sertifisert Waterguard rørlegger eller friske opp kunnskap om installasjon? Meld dere opp til vår webinar og e-læring og vi vil kontakte dere. 

Meld interesse for webinar og e-læring