Beskytt hjemmet ditt mot frost- og vannskader

13. februar 2024 av
Henrikke Utgård Dimmen

Med skiftende temperatur og værforhold kan hjemmet ditt bli utsatt for frost- og vannskader. Ved å ta ansvar for jevnlig vedlikehold og installere vannstopper, kan du unngå potensielle skader. 

Lav temperatur kan føre til store kostnader 

Å redusere varme for å spare strømkostnader kan virke fristende, men det kan også føre til betydelige utgifter ved frost- eller vannskader. Tilstrekkelig varme er nødvendig for å hindre slike skader, og det er viktig å prioritere boligvedlikehold for å unngå kostbare konsekvenser.  

Frostsikring med Waterguard+ og Abra 

Med frostsikring via Waterguard+ og Abra får du en effektiv beskyttelse mot potensielle vann- og frostskader. Waterguard+ er en pålitelig vannstopper som reduserer skadeomfanget ved lekkasjer, samtidig som det gir deg muligheten til å redusere egenandelen ved vannskader. Med frostsikring inkludert, kan du tilpasse kommende temperatur og værforhold, slik at vannet automatisk stenges ved fare for frosne rør.  

Abralife-appen gir deg ekstra kontroll, slik at du kan overvåke frostsikringen og styre temperaturen selv når du ønsker vannet skal stenges. Sammen utgjør Waterguard+, Abra en helhetlig løsning for ekstra sikkerhet i hjemmet mot uventede frost- og vannskader. 

Fordeler med Waterguard+ 

  • Frostovervåkning: Waterguard+ inneholder sensorer som overvåker temperaturen og stenger vanntilførselen automatisk ved risiko for frost. 
  • Fuktighetsovervåkning: Sensorene overvåker fuktighetsnivåene, noe som er 
    viktig for å forebygge mugg og strukturell skade forårsaket av kondens. 
  • Fjernovervåkning: Med Waterguard+ kan du overvåke og kontrollere systemet fra Abralife appen, som gir deg ekstra trygghet på for eksempel hytta eller om boligen som står tom over lengre perioder. 

Redusert egenandel og rabatt på husforsikring

Med Waterguard+ installert, gir flere forsikringsselskaper redusert egenandel ved en eventuell vannskade, og rabatt på husforsikringen din. Med Waterguard+ kan du ta kontroll ved å overvåke og regulere rørledningene, og dermed få ekstra trygghet utover forsikringens begrensninger. 

Les om forsikringsrabatt her.

Sjekk tips fra SpareBank 1. 

Les flere fordeler med vannstopper her. 

Share this post
Arkivert