Røykvarslerdagen 1. desember

1. desember 2023 av
Henrikke Utgård Dimmen

Husk å sjekke røykvarsleren din 

Røykvarslerdagen er en påminnelse om at du må sjekke røykvarslere i hjemmet ditt. På denne dagen understreker vi nødvendigheten av å teste og vedlikeholde røykvarslere, et viktig tiltak for å forhindre brann. Halvparten av alle boligbranner oppstår om natten. Tidlig varsling fra røykvarslere er avgjørende for sikkerheten, og røykvarslere redder mange liv hvert år i Norge.  

Abra Safe+ alarmstasjon 

For å ytterligere forbedre brannsikkerheten, tilbyr Abra Safe+ en sikker og enkel løsning for hjemmet ditt. Systemet kombinerer tradisjonell røykdeteksjon med en FG-godkjent alarmstasjon som overvåker hjemmet 24/7. Med Abra Safe+, sikres en umiddelbar respons i tilfelle en brann eller andre nødsituasjone

Kjernefunksjoner i Abra Safe+ 

  • 24/7 overvåkning: Kontinuerlig overvåkning via en FG-godkjent alarmstasjon sikrer rask respons.Les mer om alarmstasjon her. 
  • Effektiv varsling: Systemet varsler hjemmets medlemmer og dine kontaktpersoner gjennom SMS og push-varsler i Abralife-appen. 
  • Enkel app-kontroll: Kontroll og aktivering av systemet skjer gjennom Abralife-appen. 
  • Seriekoblede røykvarslere: For økt sikkerhet, kan alle smarte røykvarslere i hjemmet seriekobles via Linkbox+, noe som sikrer at alle iboligen blir varslet.  
  • Lang batterilevetid: Røykvarslere fra Elko Smart har en batterilevetid på opp til 10 år, som reduserer behovet for hyppige batteribytter. 
  • Prioriterte nødkontakter:Du kan legge til flere nødkontakter i appen som varsles om uhellet er ute. 

ELKO Smart røykvarsler 

I samarbeid med kvalitetsleverandøren ELKO, leverer vi smart røykvarsler, kompatibel med Abra Safe+. Denne smarte røykvarsleren er utstyrt med både optiske og termiske sensorer for tidlig deteksjon av røyk og varme. 

Når koblet til Abra Linkbox, får du varslinger på telefon og i Abra appen. Røykvarsleren er EN-14604-sertifisert og grundig testet, som gir pålitelighet og trygghet. 

En helhetlig sikkerhetsløsning  

Sammen representerer Røykvarslerdagen og Abra Safe+ en kombinasjon for å øke brannsikkerheten i hjemmet. Ved å integrere Abra Safe+ med smarte røykvarslere, sikrer du faren mot brann.  

Les mer om Abra Safe+ her

Kjøp Elko Smart Røykvarsler her

Share this post
Arkivert