Kvalitet og sertifisering

Fell Tech har solid erfaring innen utvikling av elektronikk og programvare. Som ISO 9001-sertifisert selskap utvikler vi produkter i samsvar med den anerkjente Automotive-kvalitetsstandarden APQP. Før vi lanserer produktene våre til kundene, blir de nøye sertifisert av uavhengige og akkrediterte sertifiseringsorganer for å sikre kvalitet og pålitelighet. 

Et økosystem for smartere og fremtidsrettede prosjekter

Waterguard gir den beste sikringen mot vannlekkasje og tilfredsstiller krav og forskrifter innen vannsikring – TEK17. Boenheter klargjort for smart teknologi som kan utvides uten ekstra kostnad – økt salgsverdi og attraktivitet.

  • Fremtidsrettet boligutbygger – skille seg fra «massen»
  • Miljøvennlig og bærekraftig bygg – BREEAM-NOR
  • Trygghet ved overlevering og drift – Fell Tech tar ansvar for garanti, support, levetid og kvalitet
  • Forvaltningsportal som gir oversikt og kontroll over alle Abra fasiliteter
  • Borettslag får verdifult datagrunnlag og historikk. Gjøres anonymt med Abra.
  • Sikkerhetstiltak kvalifiserer til redusert forsikringspremier
  • Løsning inkluderes som en marginal del av felleskostnad – like naturlig som å ha internett

Med Abra installert vil beboere kunne redusere forbruket og kutte kostnadene på strøm, alarm og forsikring. Med Waterguard+ kommer 7 av 10 nybygg klargjort med smart teknologi forhåndsinstallert. Det er ikke uten grunn.

BREEAM poeng

Waterguard+ tilfredsstiller kravene til BREEAM poeng iht. BREEAM-NOR og BREEAM In-use i delkapittel WAT, leveres med EPD og er kortreist produsert i Norge og Sverige.

I tillegg er det mulig å oppnå BREEAM-poeng på energikapittel ENE ved installasjon av Waterguard+ med energisystemer støttet på Abra-plattformen.

Med økende søkelys på bærekraftig produksjon og miljøavtrykket som et produkt etterlater i løpet av sin livssyklus har det blitt stadig viktigere å samle dokumentasjon rundt disse problemstillingene på en pålitelig og standardisert måte. Derfor leverer vi EPD på våre produkter.

Våre produkter er kompatible med RoHS og REACH direktivene, og med nordisk produksjon har vi en "no-bullshit" holding til at vi faktisk etterlever å ha en så bærekraftig og miljøvennlig produksjon som mulig.

Bærekraftig fremtid

Abra, utviklet av Fell Tech, er et system skapt med bærekraft og miljøvennlighet i fokus. Hos Fell Tech er vi dedikerte til å minimere bruken av naturressurser og kontinuerlig arbeide for å redusere vårt økologiske fotavtrykk gjennom hele produktets livssyklus. Våre produkter er designet og produsert i Norge og Sverige, og vil spille en kritisk rolle i utformingen av fremtidens boliger, bygninger og energisystemer. Abra sikrer at hjem, hytter og bygninger utnytter ressurser og energi på en mer effektiv måte – noe som gjør det til et ypperlig valg for boligeiere, borettslag og sameier som ønsker å ta ansvar for miljøet.

 Les mer om hvordan vi jobber med bærekraft

En plattform, flere muligheter

Waterguard

Abra er en integrert del av Waterguard+ og kommer ferdig installert i alle nye Waterguard-systemer. Dette inkluderer kjernen i Abra-infrastrukturen, Linkbox+. Som produsent av både Waterguard og Abra, tilbyr vi installatører en helhetlig løsning som forenkler installasjonsprosessen og sikrer kompatibilitet mellom systemene. Dette gir installatører en effektiv og pålitelig løsning for sine kunder.

Egen appbruker

Installatører får egen brukerprofil i Abralife-appen, der de enkelt kan registrere prosjekter og bekrefte installasjonen av Abra-produkter. Ved å aktivere smart hub Linkbox+ via appen, kvalifiserer installatører til utvidet produktgaranti for sine kunder. Dette gir installatører en effektiv og oversiktlig måte å administrere prosjekter på, samtidig som de sikrer sine kunder best mulig produktbeskyttelse.

Utvidet garanti

Installatører som aktiverer Abra-produkter i Abralife-appen ved hjelp av sin egen brukerprofil, kan dra nytte av opptil 10 års garanti på Abra-produktene. Denne utvidede garantiperioden gir installatører og deres kunder trygghet og beskyttelse av investeringen. Ved å aktivere systemet via appen, sikrer installatører en pålitelig og langvarig løsning for sine kunder, og styrker samtidig sitt omdømme som kvalitetsleverandør.

Bonus

Når du som installatører aktiverer Abra-systemet i Abralife-appen med sin egen brukerprofil, belønnes du med 100 AbraPoints som kan brukes i AbraStore. Dette gir installatører en ekstra fordel ved å kunne handle produkter og tilbehør fra AbraStore med disse bonuspoengene. Ved å benytte seg av denne belønningen, kan installatører spare penger og samtidig skaffe seg kvalitetsprodukter for sine kunder og prosjekter.