Med AbraComfort får du kontroll over lys, varme og mer i lomma

Med Abra har du styring og komfortløsning inkludert. Helt enkelt.

Abra tilbyr en helhetlig komfortløsning for ditt hjem eller hytte, kombinerer apparatstyring, inneklima- og varmestyring, kalender og rutiner med smart AI-styring. Systemet gjør det enkelt å tilpasse energiforbruk, lys og temperatur etter dine behov. Med fjernstyringsmuligheter kan du kontrollere hjemmemiljøet ditt fra hvor som helst, og sørge for at du alltid kommer hjem til et behagelig og energieffektivt miljø.

Apparatstyring i hjemmet

Abra tilbyr enkel apparat- og lysstyring i boligen, slik at du kan kontrollere elektriske enheter og skape et komfortabelt miljø ved å justere belysning og apparater etter dine behov og preferanser.

Inneklima- og varmestyring

Abra sørger for optimal inneklima- og varmestyring i boligen, ved å tilpasse temperaturen etter dine behov og vaner, og sikre et behagelig og energieffektivt hjemmemiljø gjennom alle årstider.

Kalender, rutiner og smart AI-styring

Abra kombinerer kalender, rutiner og smart AI-styring for å tilpasse boligens energibruk etter dine daglige aktiviteter, og gir en sømløs og energieffektiv opplevelse i hjemmet ditt.

Fjernstyring av boligen/hytta

Abra lar deg fjernstyre bolig eller hytte, inkludert smart dørlås, energiforbruk, lys og temperatur, slik at du enkelt kan styre hjemmemiljøet ditt fra hvor som helst.

Med Abra har vi strukket oss langt for å ha deg som bruker i fokus. Vi har tatt den vanskelige jobben, slik at det skal være enklere for deg.


 Les om hvordan de bak teknologien har tenkt

Hva finner du i våre komfortløsninger?

Styring av hjemmet

Abra sikrer boliger, hjem og hytter når det gjelder lekkasje- og brannbeskyttelse, overvåkning av aktivitet i boligen og smartlås, gjennom integrering av ulike smartenheter og sensorer i ett økosystem. Du kan både sette opp nødkontakter i AbraLife appen, samt velge å koble opp varsling av brann fra boligens smarte røykvarslere til FG-godkjent 24/7 alarmstasjon.

 Innklima og varme

Abra er koblet mot Elhub og Nordpool som gir hver enkelt bolig, hytte eller leilighet mulighet for å se historikk på strømforbruk og fremtidig strømpris, helt uavhengig av strømselskap. Abra kan bruke dette til å optimere strømforbuk i boligen og hytta basert på strømpris, og ulike forbuksmønster som systemet lærer seg å kjenne i den enkelte boligen.

Rutiner og profiler

Abra er koblet opp mot ladeoperativsystem kompatibelt med den gjeldende standarden OCPP. Dette gjør at vi har støtte for alle ladere på markedet bygget og sertifisert på denne. For flerboliger kan Abra administrere kostnadsfordeling for felleskostnader, betalingsløsning og optimere lading. I privatbolig kan du styre ladingen din smart med Abra.

Visste du at Abra Linkbox+ er kompatibel med Zigbee 3.0?Zigbee 3.0 er en verdensledende smarthusprotokoll som sørger for at de ulike smarte løsningene dine snakker sammen. Abra benytter seg av denne åpne protokollen. Abra er en komplett smartløsning for ditt hjem. Det vil si at du ikke behøver produkter fra andre smarthus-løsninger for å bruke Abra.

Har du allerede installert andre smarthusprodukter i hjemmet? Mange av produktene til Abra kan også brukes sammen med andre smarthus-systemer som snakker med svært utbredte ZigBee 3.0.

Les mer om hva det betyr for deg

Økosystem

Linkbox+ og Abralife appen er sømløst integrert i AbraOS

Linkbox+

En fremtidsrettet hjerne - kobler boligen din sammen

Abralife appen

Oversikt og styring av alle komfortfunksjoner i din bolig

En ny standard

Abra installeres i ca 70.000 norske hjem og bygg per år fra og med 2023Abra leveres nå standard med alle nye Waterguard+ systemer. Abra er en komplett smarthjem-løsning, du trenger ikke produkter fra andre smarthussystemer for å kunne bruke Abra.

Har du allerede installert andre smarthussystemer i hjemmet ditt, kan produktene til Abra også brukes sammen med andre smarthussystemer som bruker ZigBee 3.0, som er en utbredt radioprotokoll.

Hos Abra er det viktigste at våre brukere og installatører får en god brukeropplevelse. Derfor ønsker vi å tilby hele løsningen og ikke bare deler av den. Vi støtter egne produkter via vår Linkbox+ og vi mener samtidig at produkter installert i hjemmet ikke skal låse deg til én leverandør.

For å balansere disse hensynene har vi valgt å benytte den åpne radioprotokollen ZigBee 3.0 i våre produkter. Dette gjør at produktene våre også kan brukes sammen med løsninger fra andre leverandører. På den måten sikrer vi best opplevelse for de fleste av våre brukere, på vår egen smarthub, Linkbox+, mens de som ønsker det, kan velge andre løsninger.


Nøkkelfunksjoner med AbraComfort

Styring av hjemmet

Koble smarte lyspærer og brytere direkte til Abra.

 • Styr alle lys og smartplugger med med Abralife-appen.
 • Støtter dimming, farge og av/på.
 • Kan styres basert på rutiner, kalenderfunksjon og favoritter.
 • Smartbutton+ og Keyfob+ lar deg knytte rutiner og favoritter til fysiske enheter for kontroll og styring.
 • Støttede systemer: ELKO Smart, Philips Hue, IKEA-trådfri med flere

Styring av ventilasjon og luftkvalitet

Abra sørger for et behagelig og optimalt inneklima. Koble Linkbox+ til ModBus for styring av ventilasjonsaggregat.

 • Styring av boligens ventilasjon basert på luftkvalitet (krever Abra Multisensor+ som kommer i 2024).
 • Optimaliserer varmegjenvinning om vinter og kjøling om sommeren.
 • Styres opp mot varmesystem dersom koblet til Abra.
 • Attraktivt for utbygger som i dag ikke har gode alternativer for styring i leiligheter/boliger til gunstig pris.

Rutiner, kalender og kontinuerlig læring 

Abra lærer ditt hjem å kjenne. Med smart AI-teknologi kommer Abra med forslag til rutiner for å øke din komfort.

 • Oppdager og integrerer andre smarte enheter du har i hjemmet.
 • Lærer og tilpasser seg dine behov.
 • Automatiserer daglige rutiner som innsovning
  og vekking med lys og lyd.
 • Gir deg full kontroll over hjemmet, via én plattform.
 • Optimaliserer rutiner for komfort og energiforbruk med dynamisk styring av varme og ventilasjon.

Få et mer komfortabelt hjem

Har du spørsmål om komfortløsninger?

Vi vet at du ønsker å være trygg på at du gjør et riktig valg for ditt hjem, hytte, borettslag eller sameie. 

Spør oss gjerne hvis du lurer på noe angående vann, brann, og trygghetsløsning fra Abra.

AbraComfort

Ett økosystem

Integrert

Kundestøtte