Samarbeid med forsikringsselskaper

Rabatt på hus- og hytteforsikring

Abra samarbeider med flere forsikringsselskaper i Norge for å tilby rabatt på hus- og hytteforsikring ved installasjon av Waterguard+. Systemet gir ekstra beskyttelse mot vannskader ved å automatisk stoppe lekkasjer og detektere fukt. I tillegg inkluderer det temperaturovervåkning, som kan stenge vannet ved fare for frostskader. 

Redusert egenandel ved vannskade

En vannstopper oppdager lekkasjer og stenger av vannet og begrenser dermed skadeomfanget. Ved å installere en vannstopper kan du få redusert egenandelen på innbo-, hus- og hytteforsikringen hvis den forhindrer større vannskader på rørene. 

Unngå frost- og vannskader

Waterguard+ og Abra gir effektiv beskyttelse mot vann- og frostskader. Med frostsikring tilpasser systemet seg værforholdene og stenger automatisk vannet ved fare for frosne rør. Abralife-appen gir ekstra kontroll, slik at du kan overvåke og styre temperaturen for å sikre hjemmet mot uventede frost- og vannskader.

Les mer om frost- og vannskader

Hvordan få forsikringsrabatt?

Hvis du allerede har vannstopper installert i din bolig, ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å undersøke rabatter. 

Hvis du ønsker å vite mer om vårt samarbeid med forsikringsselskaper, ta kontakt med oss. 

Kontakt oss

Sikkerhetsløsninger med Abra

Automatisk
vannsikring

Sikre boligen mot vannlekkasjer og få varsling til deg og nødkontakter om uhellet skulle være ute. Senk egenandel eller få rabatt på forsikringen.

Smart
brannvarsling

Sikre boligen mot brann og få varsling til nødkontakter om uhellet skulle være ute. Om du ønsker kan brannvarslingen sendes til 24/7 alarmstasjon.

Smart
adgangskontroll

Slipp tull og tøys med nøkler, eller stress med adgang til vaskehjelp, håndtverker og lignende. På Abra kan du administrere hjemmets smartlås enkelt.

Temperatur og
energistyring

En av dine største utgifter på strømregningen er varme- og elbillading. Abra lar deg styre hele ditt elektriske anlegg samlet og smart med AI.

Full kontroll i
én app​

I Abra ligger alle dine enheter i en og samme app. Men mest av alt forsøker AbraCloud med AI å hjelpe deg i bakgrunnen slik at du kan tenke på annet.

Abra er en ny standard

Fra 2023 installeres Abra med Linkbox+ i mer enn 60.000 boliger hvert år - sjekk om ditt hjem har Abra!

Last ned AbraLife app, begynn med strømoversikt i appen eller sett opp din Linkbox+