Sikker tilkobling til alarmstasjon 24/7

safe4 logo

Safe4 Alarmstasjon

Med en trådløs brannvarslingstjeneste som fungerer uavhengig av strøm, internett eller kabler, øker sikkerheten og minsker brannrisiko for deg som bruker både dag og natt. 


  • Pålitelig Brannvarsling: Med Safe4s 24/7 alarmstasjon, har du et dedikert team i ryggen som alltid klar til å reagere for deg som Abra kunde. Målet med denne tjenesten er ikke bare å varsle deg, men å skape trygghet og øke sikkerheten ved å raskt identifisere og håndtere brannalarmer.
  • Umiddelbar Respons: Ved en brannalarm mottar du som boligeier øyeblikkelige varsler via SMS push varsel via Abralife appen. Safe4 tar personlig kontakt for å bekrefte situasjonen, slik at du vet at noen alltid er der for å hjelpe ved en potensiell brann.
  • Kontinuerlig Kommunikasjon: Om du ikke kan nås, vil Safe4 kontakte de andre alarmstasjonskontaktene dine. Dette sikrer at ingen brannvarsler går ubemerket.
  • Effektiv Intervensjon: Hvis ingen svarer, kontakter Safe4 vekter eller brannvesenet med alle nødvendige detaljer for en umiddelbar respons. De sørger for at brannvesenet er på plass så raskt som mulig i en nødsituasjon. For at brannvesenet skal rykke ut må to eller flere røykdetektorer ha sendt alarm i boligen. 


Safe4s alarmstasjon er bemannet 24 timer i døgnet, alltid på vakt og klar til å håndtere alarmer for deg som Abra kunde. Målet er å øke sikkerheten ved å raskt identifisere og håndtere brannalarmer, og ved å sikre at brannvesenet er på plass så snart som mulig i en nødsituasjon. 


Med Safe4s brannvarslingssystem ved din side, kan du føle deg trygg og sikker hjemme, vel vitende om at dette er deres høyeste prioritet.


Les mer på Safe4 sin hjemmeside. 

Abra Safe+

Med Abra Safe+ får du en ekstra sikkerhet ved å koble hjemmet ditt til en 24/7 FG-godkjent alarmstasjon. Dette betyr at i tilfelle brann, vil alarmstasjonen motta varsler og umiddelbart iverksette nødvendige tiltak, som å varsle brannvesenet.

Les mer om Abra Safe+ her

Hvordan fungerer Abra brannsikring?

Med Abra brannsikring kan du være sikker på at hjemmets medlemmer, naboer og andre viktige personer blir varslet via SMS og som push-varsel i Abralife appen om uhellet skulle være ute, i tillegg til tradisjonell lydvarsling. 

Tjenesten sørger for å videreformidle alle alarmer til en FG-godkjent 24/7 alarmsentral. Alarmsentralen vil, basert på etablerte instrukser, forsøke å avklare situasjonen. Hvis situasjonen ikke avklares innen tidsfristen, varsles brannvesenet for umiddelbar utrykning.

Les mer om Abra brannsikring her

Aktiver alarmstasjon i appen

For å koble ditt hjem til alarmstasjonen, må du først aktivere funksjonen i appen.  For å kunne bruke Alarmstasjon-funksjonaliteten i Abralife, må du abonnere på vår tjeneste Abra Safe+.

Du kan ha opptil fire alarmstasjonkontakter, og minst én kontakt er obligatorisk. Hver kontakt tildeles en prioritet fra 1 til 4, som bestemmer rekkefølgen de blir kontaktet i, i tilfelle en brannalarm blir utløst.

Her finner du guide til aktivering i appen

Seriekoble alle røykvarslerne dine

Sammen med Linkbox+ blir alle dine smarte røykvarslere seriekoblet, slik at alle rom med installert røykvarsler blir alarmert ved røykdeteksjon. Røykvarslerne har opptil 10 år batterilevetid (avhengig av type).  Linkbox+ fungerer som sentralenhet i nettverket av smarte enheter i hjemmet ditt, og kommuniserer med tilkoblede enheter

G = Røykvarlser
B = Linkbox+ 

Les mer om oppsett og installasjon her

Oppkobling mot alarmstasjon og nødkontakter

Med Abra Safe+ abonnenment kan du koble opp systemet ditt mot FG-godkjent 24/7 alarmstasjon Med Abra Kollektiv+ eller Total+ kan du legge inn nødkontakter som kan få varsling ved røykutvikling.

G = Røykvarlser
B = Linkbox+
A = Nødkontakt på App eller SMS
P = Alarmstasjon

Behov for flere røykvarslere?

ELKO Smart Røykvarsler ivaretar sikkerheten i høyeste grad. Røykvarsleren ser og føler brannfare, og kan seriekobles for å gi økt trygghet. Batteriet har 10-års levetid og er helintegrert i Abra økosystem. 

Kjøp Elko Smart Røykvarsler her