Hva innebærer Abra som en komplett infrastruktur for hjemmet ditt, og hvordan kan den ivareta deg og dine samtidig som den bidrar i hverdagen?

Abra er et system som transformerer hjemmet ditt til det ideelle stedet når det gjelder energistyring, sikkerhet og bærekraft. For å oppnå dette har vi tatt på oss den krevende oppgaven med å integrere alt fra vannsikring, brannvarsling, data om strømforbruk, smarte dørlåser, energistyring og inneklimakontroll med ventilasjon og varmestyring, alt i ett enkelt økosystem.

Vi tror at teknologi er på sitt beste når du ikke merker at den er der. Det betyr at vi håndterer den komplekse teknologien for deg, slik at din rolle som bruker blir enkel og nærmest magisk.

Abra økosystemet er spesielt designet for å utnytte den nyeste AI-teknologien (kunstig intelligens) for å gjøre hverdagen din så enkel som mulig på en trygg, sikker og svært brukervennlig måte. Vi kaller det gunstig intelligens.


Automatisk
vannsikring

Sikre boligen mot vannlekkasjer og få varsling til deg og nødkontakter om uhellet skulle være ute. Senk egenandel eller få rabatt på forsikringen.

Smart
brannvarsling

Sikre boligen mot brann og få varsling til nødkontakter om uhellet skulle være ute. Om du ønsker kan brannvarslingen sendes til 24/7 alarmstasjon.

Smart
adgangskontroll

Slipp tull og tøys med nøkler, eller stress med adgang til vaskehjelp, håndtverker og lignende. På Abra kan du administrere hjemmets smartlås enkelt.

Temperatur og
energistyring

En av dine største utgifter på strømregningen er varme- og elbillading. Abra lar deg styre hele ditt elektriske anlegg samlet og smart med AI.

Full kontroll i
én app​

I Abra ligger alle dine enheter i en og samme app. Men mest av alt forsøker AbraCloud med AI å hjelpe deg i bakgrunnen slik at du kan tenke på annet.

Ofte stilte spørsmål:

AbraEcosystem

1. Hvorfor bør jeg velge Abra og ikke andre "smarthjem"-løsninger?

Abra er en løsning designet for de som ønsker enkelhet og brukervennlighet uten at du må være familiens teknologiekspert. Fra høsten 2023 vil Abra være det mest distribuerte systemet i Norge, og installeres i 2/3 av alle nye boliger. Med 100% integrasjon av støttede systemer, fungerer alt du legger til i Abra uten ytterligere konfigurasjon fra deg som bruker. I tilfelle noe ikke går som planlagt, er våre kundeservicemedarbeidere grundig trent på alle de integrerte systemene, klare til å hjelpe deg.

2. Hvordan kommer jeg enklest i gang med Abra?

Last ned Abralife-appen fra App Store eller Google Play, og den vil guide deg gjennom løsningen. Hvis du allerede har fått Abra installert med Linkbox+ via utbyggeren eller installatøren din, kan du enkelt søke etter og finne den i Abralife-appen. Deretter er du klar til å komme i gang!

3. Hva koster Abra?

Abra er den mest kostnadseffektive og effektive løsningen på markedet for smart styring av boliger og leilighetskomplekser. Abra tilbyr et abonnement til 149 kr per måned, med alle funksjoner inkludert. Det finnes også gratis funksjoner som strømovervåkning, vannsikringsstyring, lysstyring og mer. En startpakke er inkludert i månedsprisen. Hvis du trenger installasjon, kan vi tilby en dette va vårt installatørnettverk, les mer her. Alle våre løsninger kommer uten bindingstid. Som Abra-bruker får du også 20% rabatt på alle våre smarte produkter i AbraShop.

 Sjekk om du allerede har Abra installert i din bolig

Ca. 60.000 nye boliger får Abra infrastruktur installert i året fra og med høsten 2023. Last ned AbraLife appen på AppStore eller Google Play for å komme i gang med ditt system.

Få hjelp til å koble opp

 Kom i gang med tjenesten om du ikke allerede bruker den

Gå til AbraShop for å få mer ut av systemet du allerede har. Kjøp tilleggsutstyr etter ditt eget behov. Tjenesteprisen er lik uansett hvor mye du kjøper til av smarte dingser.

Gå til AbraShop

 Har du ikke Abra installert fra før? Du kan bestille her

Gå til AbraShop og kjøp en startpakke, start med vann-, brann- eller energisystem. Som førstegangsbruker av systemet hjelper vi deg med installasjonspartnere og betalingsmodell.

Gå til AbraShop

Gjør hjemmet ditt klart for fremtiden

Sikkerhet

Abra beskytter boliger, hjem og hytter ved å tilby lekkasje- og brannsikring, aktivitetsovervåkning og smartlåsfunksjonalitet på én plattform. Dette oppnås gjennom integrasjon av ulike smartenheter og sensorer i ett enkelt økosystem. I Abralife-appen kan du legge til nødkontakter, og du har også muligheten til å koble brannvarsling fra hjemmets smarte røykvarslere til en FG-godkjent 24/7 alarmsentral.

 Energi

Abra er tilkoblet Elhub og Nordpool, noe som gir hver enkelt bolig, hytte eller leilighet muligheten til å se historisk strømforbruk og fremtidige strømpriser, uavhengig av strømleverandør. Abra benytter denne informasjonen for å optimalisere strømforbruket i boligen eller hytta basert på strømpriser og individuelle forbruksmønstre, som systemet lærer seg å gjenkjenne for hver enkelt eiendom.

Elbillading

Abra har et integrert ladeoperativsystem som er kompatibelt med den gjeldende OCPP-standarden, noe som sikrer støtte for alle ladere på markedet som er bygget og sertifisert i henhold til denne standarden. For flerboliger kan Abra håndtere kostnadsfordeling av fellesutgifter, betalingsløsninger og optimalisering av lading. I private boliger kan du enkelt og smart styre ladingen med Abra.

Komfort

Abra styrer din bolig, hytte eller leilighet ved hjelp av intelligente rutiner. Ved å benytte AI-teknologi blir Abra kjent med din bolig og kan foreslå smarte rutiner tilpasset deg. Du kan angi din egen kalender for når du sover, er borte, er hjemme eller på ferie, slik at Abra kan forenkle hverdagen din, spare energi og forbedre komforten i forhold til inneklima og sikkerhet.

Få 20% rabatt på AbraShop med din Abra-brukerkonto og 500 AbraPoeng for hver venn du verver.

Abra-brukere kan glede seg over eksklusive fordeler i AbraShop. Ved å registrere en Abra-brukerkonto får du umiddelbart 20% rabatt på alle produkter i nettbutikken. Men det stopper ikke der – Abra belønner også kundelojalitet gjennom sitt vervingssystem. For hver venn du verver til Abra, får du 500 AbraPoeng som kan benyttes til å handle i AbraShop. Slik kan du enkelt spare enda mer på smarte produkter og tilbehør som ytterligere forbedrer ditt smarte hjem.

Gå til AbraShop

Få ekstra forsikringsrabatt ved installering av Abra?

Ja, det er helt riktig. I mange tilfeller vil du kunne få inntil 20% rabatt på dine husforsikringer med Abra installert.

Abra med vannsikring fra Waterguard kvalifiserer til rabatt hos de aller fleste forsikringsselskaper.

Les mer om vårt samarbeid med forsikringsselskaper

For en enklere og tryggere hverdag

Trådløs sikring av hjemmet
og de du er glad i

Abra kan sikre mot uønsket besøk, brann- og vannskader. Skjer noe uønsket går hjemmet i full beredskap, og du blir varslet på mobilen. Slik at du kan sove godt om natten, uansett hvor du er.

Minimer strømforbruket,
og bruk strømmen når den
er billigst

Basert på dine vaner (og uvaner) kan Abra fjerne strømmen du ikke
trenger, og flytte mest mulig av forbruket til når strømmen er
billigst. Til full jubel fra hjemmets finansmister. Og miljøet.

Mindre å tenke på.
Mer å glede seg over.

Sjansen er stor for at du allerede har dingser som kan prate
sammen i hjemmet. Med Abra kan du samle de på ett sted, og
gjøre dem til dine trofaste tjenere. Litt som ringen til Frodo i
Ringenes Herre, men i app-form og med en kraft som vil deg
godt.

Tjenesteoversikt bolig/hytte

Abra Freemium

Inkludert med Linkbox+ installert med Waterguard+ eller kjøpt enkeltstående

kr 0,00

/måned
 • Varsling av vannlekkasje og styring av vann i app
 • Fukt- og temperaturvarsling
 • Strømdata Elhub og Nordpool i app
 • Styring av inntil 10 smarte enheter lokalt
  (innenfor 100-200m av bolig) 
 • En bruker per bolig/hytte
 • En bolig/hytte per bruker
 • Gratis kundestøtte 24/7

Abra Total+

Kjøp startpakke i AbraShop eller abonner på tjeneste med eksisterende Linkbox+

kr 149,00

/måned med Abra bruker
 • Alt i Abra Freemium, pluss
 • 20% rabatt på AbraShop
 • Frost- og fuktsikring med Waterguard+ (automatisk ventilavstengning)
 • Ubegrenset antall smarte enheter
 • Fjernstyring av alle enheter
 • Uendelig antall brukere per bolig/hytte
 • Uendelig antall boliger/hytter per bruker
 • Fjernstyring og tilgangsstyring på dørlås, overvåkning av bevegelse i bolig/hytte
 • Inneklimaovervåkning og styring
 • Smartrutiner og kalender (ferie/borte/hjemme) 
 • Smartstyring av alle smarte enheter oppkoblet
 • Smart energioptimalisering og varmestyring med maskinlæring
 • Varsling av brann og bevegelse til app-brukere
 • Varsling av vann, brann og bevegelse til nødkontakter på SMS
 • Gratis kundestøtte 24/7

Abra Safe+

Tilkobling mot 24/7 FG-godkjent alarmstasjon

kr 59,00

/måned med Abra bruker
 • Alarmstasjon for brannalarmsystem
 • FG-godkjent
 • 24/7 alarmmottak
 • Overføring til brannvesen

Gjør hjemmet ditt automagisk

Har du noen spørsmål før du går i gang?

Vi vet at ønsker å være trygg på at du gjør et riktig valg for ditt hjem og de du bryr deg om. Derfor er vi er om du trenger å spørre oss om noe.

Bolig og hytte

Garanti under hele avtaleperioden

Installasjon via våre partnere

Kundestøtte