Det nye AbraEcosystem blir installert i over 60.000 nye boliger og hytter årlig i nær fremtid, hva betyr det for deg?

I over 30 år har vi beskyttet hjem og bygninger mot vannlekkasjer, og nå erstatter vi infrastrukturen i Waterguard med kjernen i et smartsystem, Linkbox+. Dette betyr at omtrent 2/3 av alle nye boliger vil få dette systemet installert og klargjort for bruk fra høsten 2023. Som utbygger eller installatør gir dette deg en unik mulighet til å tilby løsninger og tjenester til dine kunder til en brøkdel av prisen sammenlignet med andre smarthjem-løsninger.

Bygg videre på infrastrukturen som allerede skal integreres i dine prosjekter, og tilby kundene dine en mer kostnadseffektiv og praktisk løsning.

Les mer om Abra økosystemet

Våre løsninger for dine prosjekter

Sikkerhet

Abra beskytter boliger, hjem og hytter ved å tilby lekkasje- og brannsikring, aktivitetsovervåkning og smartlåsfunksjonalitet på én plattform. Dette oppnås gjennom integrasjon av ulike smartenheter og sensorer i ett enkelt økosystem. I Abralife-appen kan du legge til nødkontakter, og du har også muligheten til å koble brannvarsling fra hjemmets smarte røykvarslere til en FG-godkjent 24/7 alarmsentral.

 Energi

Abra er tilkoblet Elhub og Nordpool, noe som gir hver enkelt bolig, hytte eller leilighet muligheten til å se historisk strømforbruk og fremtidige strømpriser, uavhengig av strømleverandør. Abra benytter denne informasjonen for å optimalisere strømforbruket i boligen eller hytta basert på strømpriser og individuelle forbruksmønstre, som systemet lærer seg å gjenkjenne for hver enkelt eiendom.

Elbillading

Abra har et integrert ladeoperativsystem som er kompatibelt med den gjeldende OCPP-standarden, noe som sikrer støtte for alle ladere på markedet som er bygget og sertifisert i henhold til denne standarden. For flerboliger kan Abra håndtere kostnadsfordeling av fellesutgifter, betalingsløsninger og optimalisering av lading. I private boliger kan du enkelt og smart styre ladingen med Abra.

Komfort

Abra styrer din bolig, hytte eller leilighet ved hjelp av intelligente rutiner. Ved å benytte AI-teknologi blir Abra kjent med din bolig og kan foreslå smarte rutiner tilpasset deg. Du kan angi din egen kalender for når du sover, er borte, er hjemme eller på ferie, slik at Abra kan forenkle hverdagen din, spare energi og forbedre komforten i forhold til inneklima og sikkerhet.

Er du interessert i Abra i ditt prosjekt?

Fyll ut og send inn skjema så kontakter vi deg.

Integrert som standard i Waterguard+ 

Last ned beskrivelse av Abra som integrert del av Waterguard+

Vi har samlet informasjon om hvordan nye Waterguard+ leveres med Abra, og fordelene det nye systemet har for deg som profesjonell utbygger eller installatør.

Last ned Waterguard Whitepaper her. 

Abra for deg som er profesjonell utbygger eller installatør

Abra er utviklet i Norge av Fell Tech, et selskap med solid erfaring innen komplekse IoT-løsninger for bygg, marine og energisektoren. Vårt team består av eksperter med bakgrunn innen VVS, elektro og entrepriser, samt mange års produktkunnskap innen elektronikk- og programvareutvikling. Fell Tech er også selskapet bak Norges ledende lekkasjesikringsløsning, Waterguard.

Vi har kombinert vår samlede ekspertise og fokusert på bruker, installatør og utbygger for å skape et system som endelig gir byggebransjen tillit til fremtidens IoT-løsninger. Vår forretningsmodell er å støtte deg som profesjonell partner og bidra til din suksess overfor våre felles sluttkunder.

Gjennom å tilby support for våre løsninger, kan du føle deg trygg på at vi bistår deg under prosjektering, utførelse og i oppfølgingen av kundene dine etter overlevering. Abra gir deg den kompetansen og støtten du trenger for å kunne levere førsteklasses løsninger til dine kunder.

Prosjekter med Waterguard+

Klargjør for smart teknologi med Waterguard+ uten ekstra kostnad

Tilrettelegg for en fremtidsrettet og digital infrastruktur ferdig integrert

Vi bistår med dokumentasjon for prosjekterende

Skaler prosjekt og tilvalg

Oppsalgsmuligheter i tilvalgsprosessen for elektriker og rørlegger med tredjeparts-produkter. 

Normal verdikjede gjennom UE

Vi bistår med oversikt over kompatible systemer, support, brosjyrer og tilvalgsmateriell

Utførelse som du er kjent med

Waterguard bestilles og installeres via rørlegger som i dag

Enkel og effektiv installasjon

Utvid installasjon mot andre komponenter etter ønske

Vår support er åpen for spørsmål underveis

Overlevering med support

Vi overtar ansvaret for kunden, utbygger og installatør slipper ettermarked

Borettslaget overtar Abralife portal

Beboere kan legge til smarte komponenter i Abralife appen


Kvalitet, sertifisering og BREEAM

Fell Tech har solid erfaring innen utvikling av elektronikk og programvare. Som ISO 9001-sertifisert selskap utvikler vi produkter i samsvar med den anerkjente Automotive-kvalitetsstandarden APQP.  

Waterguard+ tilfredsstiller kravene til BREEAM poeng iht. BREEAM-NOR og BREEAM In-use i delkapittel WAT, leveres med EPD og er kortreist produsert i Norge og Sverige.

Les mer om kvalitet her

Kom i gang med Abra for dine prosjekter

Tenk på Abra som verdens enkleste, mest effektive og billigste SD-anlegg, spesialutviklet for eneboliger, hytter og leilighetsbygg.

Lever produktene du allerede kjenner som ELKO Smart, Flexit aggregat og Schneider med flere. Vår Linkbox+ med Abra app og system fungerer som et enkelt integrasjonpunkt. Vi tar ikke betalt for integrasjonen eller for enhetene, de leverer du som vanlig via dine underleverandører i prosjektene.

I en fremtid hvor det meste, om ikke alt, må kunne styres enkelt, effektivt og billig er Abra den løsningen utbygger, totalentreprenør, VVS- og elektroentreprenør har lenge ønsket. En plattform som sikrer alle de viktigste tekniske grensesnittene i en bolig, hytte eller leilighetsbygg.

Det beste av alt er at Abra er gratis å bruke for dine kunder med vår freemium modell. Først når kunden ønsker utvidede funksjoner som portal, avanserte funksjoner i app og alarmstasjon har Abra en rimelig og fornuftig kostnad
fra 79 til 199 kr/måned per boenhet.

Les mer om abonnementsmodellene for borettslag og sameier

Les mer om abonnementsmodellene for boliger og hytter

Hvordan integrere Abra

Vårt dedikerte support team hjelper deg fra prosjektering, utførelse og til overlevering - og selvfølgelig er det vi som tar support til dine sluttkunder etter overlevering.

Last ned PDF med eksempelbrosjyre til ditt prosjekt her.


Bli partner som utbygger
eller som installatør

Vi vet hvor viktig det er å ha gode samarbeidspartnere. De er hverdagsheltene som går foran i å endre verden, en installasjon av gangen. Sammen gjør vi verden til et litt bedre sted.

Kontakt oss