AbraCharge presenteres på Nordic EV Summit 2023

Innovativ ladeløsning for en grønnere fremtid: AbraCharge og EO Charging tar elbil-lading til nye høyder
4. mai 2023 av
AbraCharge presenteres på Nordic EV Summit 2023
Cato Sandstrand

AbraCharge, en innovativ og smart ladeløsning, ble presentert på den prestisjetunge Nordic EV Summit torsdag 4. mai 2023. AbraCharge er et produkt fra Fell Tech, en ledende aktør innen smarte energiløsninger for hjemmet og borettslag. I samarbeid med EO Charging, en global produsent av elektriske kjøretøyladere, har de utviklet en ladeboks som er integrert i Abralife-appen.

AbraCharge er en integrert del av Abra økosystemet, som inkluderer en rekke smarte energiløsninger for hjem, hytter og borettslag. Disse løsningene gir brukerne muligheten til å styre energiforbruket sitt og lade elbiler på en bærekraftig og kostnadseffektiv måte. Ved å benytte seg av AbraCharge kan brukerne lade sine elbiler når strømprisene er lavest, noe som reduserer både kostnader og miljøpåvirkning.

Nordic EV Summit er en av de største og mest anerkjente konferansene for elbiler i Norden og gir en utmerket arena for AbraCharge og deres samarbeidspartner EO Charging å vise frem sine innovative løsninger. Målet med konferansen er å fremme utviklingen av elektrisk mobilitet og bærekraftige transportløsninger.

Under messen presenterte AbraCharge og EO Charging deres smarte ladeboks for hjem, hytter og borettslag. Ladeboksen er designet for å være enkel å bruke og installere og kan integreres med de fleste ladermerker. Dette gir en helhetlig løsning for både eneboliger og borettslag som ønsker å tilby sine beboere et enkelt og praktisk ladealternativ.

Presentasjonen av AbraCharge og EO Chargings ladeboks på Nordic EV Summit 2023 markerte et viktig skritt i retning av en mer bærekraftig og smart fremtid for elbilbrukere og boligsammenslutninger. Dette samarbeidet vil utvilsomt bidra til økt interesse og adopsjon av smartere og mer miljøvennlige energiløsninger for boliger og borettslag i Norden.

Share this post
Arkivert