Samarbeidet mellom Fell Tech og forsikringsselskaper gir bedre beskyttelse og økonomiske fordeler for borettslag. 

Motta et uforpliktende tilbud

 

Reduser risikoen for vannskader og spar penger med Abra og Waterguard+.


Abra og Waterguard+, har inngått samarbeid med flere forsikringsselskaper i Norge. Dette gir boligselskaper betydelige fordeler, inkludert rabatter på bygningsforsikring ved installasjon av automatisk lekkasjestopper Waterguard+ integrert med Abra økosystem.

Vannlekasjer hvert åttende minutt

I Norge skjer det en vannlekkasje hvert åttende minutt, noe som koster samfunnet ca 3,4 milliarder kroner i året og frigjør i gjennomsnitt 300 kg CO2 per oppussing etter en skade. For forsikringsselskapene utgjør utbetalinger i forbindelse med vannskader omtrent 60% av deres skadeutbetalinger til hus og bygg. Abra tar sikte på å redusere både den økonomiske og miljømessige belastningen av vannskader.

Waterguard+ med Abra økosystem gir et ekstra beskyttelseslag mot vannskader ved å installere en automatisk lekkasjestopper og fuktdeteksjonssystem. Dette gir større muligheter for å oppdage ulike typer vannskader og forhindre at de forårsaker betydelige skader på bygninger. I tillegg tilbyr systemet temperaturovervåkning, som gir Waterguard+ muligheten til å stenge vannet automatisk ved deteksjon av lave temperaturer der det er fare for at rørene kan fryse.

Inntil 10% rabatt på bygningsforsikring

Forsikringskunder som installerer Waterguard+ med Abra økosystem kan dra nytte av lavere forsikringspremier og egenandeler, med inntil 10% rabatt på bygningsforsikring. Dette gir boligeiere og borettslaget en økonomisk fordel samtidig som de beskytter bygningen og bidrar til et bærekraftig miljø.

Har du opplevd vannskade? Ved å installere Abra sin vannlekkasjestopper slipper du strevet med all ekstra jobb rundt lekkasjer hos beboere. Beboer slipper å flytte ut midlertidig for skadereparasjoner og boligselskapet slipper økte forsikringspremier på grunn av uhell. I stedet får alle beboere en sikkerhet og trygghet på et nivå bare Abra kan gi.

Motta et uforpliktende tilbud

 Takk for din interesse

Vi vil ta kontakt med deg. 

Hvis du har noen spørsmål i mellomtiden, ta kontakt med kundesupport her.